Vill du jobba med trappstädning i Stockholm?

Har du kondition och styrka att gå i trappor? Gillar du när trappor är rena och fina? Är du ute efter ett bra jobb när det gäller trappstädning i Stockholm?

Den som ska genomföra en ordentlig trappstädning i Stockholm behöver vara noggrann. Det kan vara bra om man har en bra kondition. En stark fysik för att klara allt spring det blir i trappan är också bra att ha. Det blir mycket träning för benen att gå upp och ner i trapporna. Att städa trappor kan även skänka en viss tillfredsställelse. Från att du kommer till att du går därifrån med fullgjort arbete kommer du märka en väsentlig skillnad. Jobbet du utfört talar sitt tydliga språk, det syns verkligen att du varit där. Med kontinuerlig städning kommer du vinna kampen mot smuts och sand.

En trappstädning i Stockholm ser till att trappen är fri från smuts

Det är flera moment som ska till när man utför en trappstädning i Stockholm. Först ska det sopas upp större partiklar. Smartast är att gå uppifrån ner. Skyffla ner allt till sista trappsteget och ta upp smutsen där. Lägg det sedan i en påse så det inte finns en chans att det hittar ut på golvet igen. En omgång till för att fånga upp mindre partiklar. Kanske har det letat sig in lite finkorning sand. Den behöver avlägsnas innan själva skurningen tar vid. Om man istället för att bara dra en våt trasa över trappen tar och skrubbar rejält kan man få envetna fläckar att försvinna.

27 Mar 2022