Vem behöver trädfällning på Värmdö?

Fler än man tror har behov av trädfällning på Värmdö. Att ta ner stora träd är tvunget då och då men absolut inget man bör ta sig för på helt egen hand.

De flesta har upplevt trädfällning i kommunens regi. Plötsligt drar en kranbil med text i stil med Linds Trädfällning in i den lokala parken och så är det dags att avyttra några träd. Träd som blivit för stora, för gamla eller till och med sjuka. Tjocka stammar med yviga kronor som får ge vika när deras tid är inne.

Få tänker dock på att det kan vara lika aktuellt med trädfällning i den egna trädgården. Precis som i parken kan trädfällning på Värmdö i något villakvarter vara av yttersta vikt. Detta för att inte riskera att ett stort och sjukt träd plötsligt viker sig och skadar något eller någon i sin omgivning.

Trädfällning för framtiden

Trädfällning kan också vara aktuellt när det kommer till att bygga nytt. Den som köpt en tomt och ska bygga hus kan komma att behöva röja undan träd för att få plats med sitt nya hus. För att kunna uppnå den ultimata husdrömmen där bostaden hamnar på en trädfri och plan yta.

Att låna in den där kranbilen med Linds Trädfällning tryckt längs sidan kan med andra ord vara ett klokt drag. Med rätt hjälp vet man att trädfällningen blir gjord på ett effektivt och korrekt sätt. Med ordentliga verktyg till hjälp och där ingen människa riskerar att komma till skada.

11 Jun 2023