Smidig elektriker i Täby

Har man varit med om att dörrklockan ringer sju en ledig dag, då uppskattar man en smidig elektriker i Täby. En som förstår att inte alla jobbar sju till fyra.

Hallampan krånglade igen för hundrade gången och Erika hade fått nog. Den kunde fungera i veckor och så plötsligt ingenting. Hallen hade inget fönster vilket ställde till det en hel del. Det hade hänt att hon kommit ut i trappuppgången och insett att hon hade två olika skor. Sedan när hon kommit hem på eftermiddagen fungerade lampan perfekt igen. Det var ett mysterium.

Elektriker i Täby var fantastisk

Väl på jobbet googlade hon fram ett nummer till en elfirma i Täby och ringde för att be en elektriker titta på elen. Hon visste att elen måste vara felet då det inte spelade roll vilken lampa hon använde. Hon förklarade för kontoristen i andra änden att hon jobbade natt och inte ville bli väckt i ottan. Denne lovade att informera elektrikern om att komma tidigast 14.00.

Dagen därpå vaknade hon och hade hunnit både klä på sig och äta frukost innan det ringde på dörren. Givetvis fungerade ljuset som det skulle just då. Hon lämnade elektrikern att leta efter problemet.

Det visade sig att det varit ett glapp i kontakten som orsakat problemet. Nu var det fixat. Men Erika vågade inte lita på att problemet faktiskt var löst. Men tre veckor senare insåg hon till sin glädje att lampan funkat varje gång sedan elektrikern varit där.

7 Mar 2022