Skapa ett hem för dina önskemål och behov

För att vara ditt bästa jag behöver du ta hand om dig själv och ge dig förutsättningarna att må bra - se till dina behov och satsa på ditt hem och skapa din alldeles egna drömbostad redan idag.

Har du skänkt ditt hem en vacker tanke på senaste tiden? Eller är ditt hem en plats där du kommer hem och slänger av dig saker, byter om och rusar vidare? I dagens samhälle där stressnivån är hög och vi förväntas, eller tror att vi förväntas, uppmärksamma och vara med på allt, är det viktigare än någonsin att ha ett hem som stöttar och ger oss vad vi behöver för att må bra. Så hur har du tänkt kring inredning i ditt hem? Är du en person som älskar allt som har med inredningsdetaljer att göra, som plöjer magasin och scrollar pinterest dagarna i ända? I så fall har du redan koll, eller? Inredningen i ett magasin må vara oändligt stilfull, prydlig och vass, men går det ens att bo där?

Ett hem att leva i

Är du medveten om alla “borde, men orkar inte just nu”, då kan det vara precis exakt rätt tillfälle för dig att ta hjälp av en inredare. Det är nämligen inredarens jobb att ta reda på dina behov och önskemål och skapa det allra bästa för dig och de dina. Ett hem som ser bra ut, men som också är funktionellt och tillräckligt enkelt att ta hand om. Det ska vara hållbart och gå att leva i, även om man har barn och en partner i sitt hushåll. Så tänk till på dina funktionella behov och vad du drömmer om, så löser inredaren resten. Vill du ha spakänsla i badrummet, hotell-lyx i sovrummet och lekland i barnrummet, just do it!

Förvaring är A och O

Det finns inte ett hem i vårt avlånga land som inte har för mycket prylar. Sen om det är leksaker, verktyg, inredningsattiraljer eller skor må väl vara detsamma, men för mycket är motsatsen till harmoni. För vi alla mår bättre av att leva i balans och harmoni. Det finns orsaker till att livsfilosofier som feng shui och wabi sabi blir så stora och efterlevs i stora delar av världen. Ett viktigt budskap handlar om för många intryck. Därför jobbar en professionell inredare ofta med att anpassa och optimera förvaring - sluten förvaring, för att vara specifik. Hur ser ditt hem ut - vad förvarar du?

5 Mar 2020