Säkerhetsdörrar för solidariska föreningar i Stockholm

Säkerhetsdörrar kan lätt installeras hos BRF i Stockholm. Då skyddar ni era hem från otäcka tjuvar som vill sno era grejer. Men se till att betala gemensamt.

Stockholm av idag bjuder på ett rätt hårt klimat. Brottsligheten bara ökar och många uppger att de känner sig allt mer otrygga. Men har det inte alltid varit lite rufft i Stockholm, med en hel del lägenhetsinbrott och andra problem? Kanske.

Det som skiljer i dag från i går är dock att du kan skydda din lägenhet mot inbrott på ett helt annat sätt. Utöver larmsystem kan en säkerhetsdörr vara en bra investering. Då gör du det svårt för även den mest kompetenta tjuv att ta sig in i ditt hem för att tjuva alla dina saker.

Säkerhetsdörrar för BRF i Stockholm

Om ni inte redan har installerat säkerhetsdörrar för BRF i lägenheterna i er förening, är det dags att titta på vad en sådan investering skulle kunna kosta. Kanske kan ni komma ned till ett bra pris om ni byter dörrar på alla lägenheter samtidigt? Glöm inte att dörrar kan höra till den del av lägenheten som inte är de enskilda bostadsrättsägarnas ansvar, utan är en fråga för föreningen.

Se bara till så att ni inte sätter några av era boende i klistret. Om ni gör det till en gemensam investering ur föreningens befintliga kassa undviker ni att sätta press på någon familjs redan trängda ekonomi. I dag är det inte säkert att ens familjer som bor på fina adresser i innerstan befinner sig på grön kvist. Var lite solidarisk, så kommer ni få fin stämning i föreningen.

6 Aug 2022