Rörmokare ordnar allt vid renovering på Södermalm

Vid badrumsrenovering är det ofta en byggfirma man kontaktar. Men på Södermalm finns det rörmokare med företag som kan ta hand om hela badrumsprojektet.

Lägenheten på Södermalm hade ett badrum som inte var i paret Erikssons smak. Det var gammalmodigt med oranga plasttapeter. Dessutom stod där ett riktigt gammalt badkar som definitivt skulle åka ut. Det skulle ersättas av en modern dusch med flera massagemunstycken och ett stort duschmunstycke som gjorde att det kändes som om man stod under ett vattenfall.

De hade letat efter ett byggföretag som kunde hjälpa dem med badrumsrenoveringen när de stötte på information om en rörmokare på Södermalm som kunde göra hela badrumsrenoveringen. Det lät nästan för bra för att vara sant men flera hade sagt samma sak när pappa Anders bestämde sig för att kontakta rörmokaren.

Rörmokare tackade ja till jobb

Den rörmokare på Södermalm som han kontaktade kom på besök för att få en uppfattning om vad paret ville uppnå. De berättade om tapeten som skulle bort och önskan om kakel i vitt med små blå inslag. Att de ville ha den lyxiga duschen och duschdörrar som gick att vika in mot väggen, för att skapa plats i badrummet.

Det kändes fantastiskt att det var en rörmokare som skulle renovera badrummet då just rör var extra viktigt just där. Företaget hade dessutom funnits i många år och de hade fått se tidigare renoveringar som de gjort. Allt detta gjorde att paret Eriksson kände sig trygga med att lämna över till företaget.

10 Jul 2023