Om ni går i säljtankar och vill värdera er bostad i Rissne finns det en del att tänka på

Ska ni sälja er bostadsrätt? Då kan det vara bra att vända sig till någon som är specialist på er stadsdel. Bor ni i Rissne kan det vara bäst att värdera er bostad hos en mäklare i Rissne.

Ska ni sälja er bostadsrätt? Ibland är det bäst att vända sig till en mäklare i närområdet för att få bostaden värderad. De vet värdet av att bo i just er stadsdel något som kanske inte en mäklare från andra sidan stan gör. En värdering brukar dessutom vara kostnadsfri så man har inget att förlora. Även då man är på jakt efter en bostad och redan vet vilket område man vill köpa i kan man kontakta en mäklare i just det område man letar i. De brukar ha förhandsinformation på vilka lägenhet som kanske snart ska ut till försäljning. Ibland har de också lägenheter som ännu ej hunnit annonseras ut eller visas och med lite tur kan man slippa hela proceduren med offentliga visningar och köpa direkt.

Ett hus i handen

Det finns fler användbara tjänster som en mäklare kan erbjuda

Det kan vara en god idé att kolla med fler än en mäklare för att se om de värderar bostaden något sånär lika och jämföra de två. Att sälja sitt hem kan vara jobbigt och det är också viktigt att hitta en mäklare som man känner förtroende för. En bra mäklare tänker övergripande och kan även erbjuda juridisk rådgivning och sköta allt administrativt som exempelvis kontakten mellan bankerna då köpesumman ska föras över. Även försäkringar som skyddar både köpare och säljare kan en mäklare hjälpa till med. En seriös mäklarfirma arbetar också tillsammans med en bra fotograf som kan ta snygga bilder av lägenheten inför annonsering.

Virtuella visningar av lägenheten

Idag finns det även mäklare som kan erbjuda virtuella visningar av lägenheter. Detta låter kanske konstigt men vi är ett folk som tillbringar en stor tid av våra liv framför datorn. Virtuella visningar brukar vara väldigt populära och man når väldigt många fler spekulanter. Datorn är ett viktigt verktyg då man letar lägenhet då tid är dyrbart idag. Andra tjänster som en mäklare kan erbjuda är såklart styling av bostaden inför visningen. En mäklare vet vad som lockar köpare och hur man får fram bästa känslan i en bostad. Men en bra början innan man väljer mäklare är att först värdera sin bostad i Rissne. Vi rekommenderar att läsa mer på denna webbplatsen: https://www.mäklarerissne.se

29 Mar 2020