Markiser är mysigt

Man kan lätt finna mysighetsfaktorn hos markiser, för de används när det är sol. De klassiska randiga markiserna fälls ner och ger skydd för ögonen på altanen när solen steker för fullt.

Nu behöver inte markiserna nödvändigtvis vara färgglada och randiga. Huset får en annan framtoning om man väljer en enfärgad och mer diskret variant. Men faktum är att folk gillar markiser, och de säljs överallt, från Täby till centrala storstaden. Solen skiner överallt och vi vill inte ha den i ögonen, till exempel när vi äter eller sitter och läser.

Byt atmosfär hemma på ett billigt sätt

Kanske vill du ha lite omväxling där hemma. Att byta markiser i Täby är ett enkelt och relativt billigt sätt att förnya huset. Speciellt om de gamla har hängt med ett bra tag och blivit blekta eller fått fula fläckar. Nya markiser ser fräscht ut, och det gör mycket för husets hela fasad. Det är något som verkligen syns. Anlita en firma som är serviceinriktad och kommer och byter ut dina slitna markiser mot en ny modell.

Och, jo, de randiga markiserna finns kvar. De är klassiska, så vill du exempelvis ha en blåvit eller en rödvit i stället för svart eller vit, så finns det att beställa. Men numera får man markiser som är försedda med motor och fjärrkontroll, så man får väl säga att utvecklingen har gått framåt. Det gäller för markiser såväl som för mycket annat. Njut av sommaren på din egen uteplats, med nya markiser, och kanske lite nya blommor i rabatten.

27 Jan 2021