Målare i Uppsala med öga för nyanser

Vilken väggfärg som passar är svårt att veta. Att välja kulör är som att spela på lotteri. Ingen vet hur utgången blir, förutom kanske en målare i Uppsala.

Kerstins nya lägenhet var nästintill perfekt. Det enda hon skulle göra var att måla köksväggarna som var hemskt omoderna. Hon visste precis vilken färg hon ville ha. Frågan var bara om hon skulle ge sig på projektet själv eller om hon skulle hitta en målare som kunde ta sig an jobbet.

För att få lite koll på läget innan hon tog ett beslut läste hon in sig på ämnet online. Dagen därpå skulle hon som sista kontroll höra med sina arbetskamrater på lagret. Där fanns säkert någon som hade erfarenhet av renoveringsarbete. Efter det skulle hon ta sitt beslut och förbereda för det.

Målare i Uppsala var det självklara valet

Arbetskamraterna som hade eller inte hade renoverat hade samma råd. Att måla var inte helt enkelt så att hyra in någon för jobbet var det klokaste hon kunde göra. Att få det snyggt är inte så enkelt som man kan tro. De som fått renoverat hemma rekommenderade ett företag som arbetade med hållbart måleri i Uppsala.

Målaren visar sig vara en fullträff. Hon hade, när målaren besökte hemmet, visat färgen hon ville ha. Han frågade om hon ville att den gula färgen skulle vara nästan vit, och det skulle den inte. Då rekommenderade han att hon skulle välja en mörkare nyans eftersom ljusinsläppet skulle ta bort en hel del av färgen. Besöket var en succé!

11 Aug 2022