Lyckligtvis en duktig elektriker i Tyresö

Saker händer alla tider på dygnet. Men tur är att det finns elektriker i Tyresö som rycker ut och löser problemen på plats. Erik visste inte vad han skulle ha gjort om han inte haft dem att ringa.

Händelsen som Erik aldrig glömmer var innan han visste mer om att äga en elbil. Han hade kommit hem från jobbet och hade lovat Lotta att ta tag i räkningarna innan hon kom hem så att de kunde ta helg. Sagt och gjort, han högg in och blev helt uppslukad av alla siffror och konton.

Men så plötsligt slocknade datorn och han insåg att hela huset låg i mörker. Vad var det som hände? Någon handyman hade han aldrig varit och förstod att han behövde få tag på en elfirma i Tyresö. Som tur var fungerade mobilen och han googlade fram ett nummer och ringde.

Elektriker i Tyresö fick ett gott skratt

Det tog inte lång tid innan elektrikern var på plats. Felet hittade han med en gång och huset lystes upp. Han informerade Erik om att det inte var någon bra idé att ladda elbilen i ett vanligt uttag ute i hans carport. Den tog för mycket ström.

De bokade in en tid då de skulle installera något som hette laddbox så han tryggt kunde ladda bilen hemma. När han berättade för Lotta om installationen sa han att han fått tipset på jobbet och hoppades att elektrikern i Tyresö skulle vara vänlig nog och inte påminna honom om incidenten när han dök upp.

13 Jan 2022