Kraftfulla stängsel i Uppsala – här finns de

Behöver ni beställa nya stängsel i Uppsala eller kanske ni vill ha service av befintliga staket eller stängsel. Det finns folk som kan hjälpa till med allt.

De som jobbar med stängsel i Uppsala har lång erfarenhet av branschen och vet oftast vilken typ av stängsel som passar vilken verksamhet. Man bör komma ihåg att det främsta syftet är att man med ett stängsel vill skydda egendom och förhindra inbrott och stöld. Därför är det viktigt att du väljer rätt sorts stängsel till rätt ändamål.

Ska man ha ett elstängsel eller ett panelstängsel? Det beror ju lite på förstås. Bedriver ni lantbruk så är det nog ett bra val att låta installera ett elstängsel. Vill du skydda värdefull egendom kanske det är smart med ett palissadstängsel. Välj efter syfte och funktion.

Säkerhet och service – alla typer av stängsel

Ett palissadstängsel kan ge ett lite avvisande intryck, samtidigt som det garanterar säkerhet så det är mycket inbrottssäkert. Men vill man ge ett lite mer välkomnande intryck kanske man ska välja ett panelstängsel istället.

Du kan även välja att sätta taggtråd eller ett så kallat fältverk, som gör det oerhört svårt för den som skulle få för sig att vilja klättra över. På så sätt avskräcker man tjuven från att göra inbrott. Förutom att ni kan få hjälp med uppförande av stängsel så brukar man även kunna ge service på befintliga inhägnader, stängsel och staket. Vet ni med er att det behövs, kan er lokala leverantör hjälpa er.

18 Jun 2022