Iloq - ett lättare låssystem

Har du som fastighetsägare lite högre krav på säkerheten för din fastighet och för dina boende? Med Iloq är det enklare att ta sig in i trapphuset. Det skapar en tryggare plats för alla.

Det finns alltid en underliggande skräck om en tappad nyckel som blir upphittad i fel händer. Visst kan man tänka att risken att de hittar rätt bostad kanske är liten, men så behöver det inte vara. I lägenheter är det dessutom många olika som har tillgång till den allmänna utrymmet, även det utrymmet som leder till er dörr. För att göra det säkrare för alla kan man skaffa ett smart låssystem. Genom att säga hejdå till nycklar och ta in små blipper så kan du enkelt avregistrera dem om det skulle behövas. Skulle någon tappa en nyckel, då registrerar ägaren till systemet det enkelt i sin app.

Nästan underhållsfritt med Iloq

Vill du ta steget längre och börja använda dig av iloq för att skapa en tryggare stämning? Då tar du kontakt med ett företag som säljer dessa. Iloq är snabbt och enkelt att installera. Det krävs minimalt med underhåll och ger er en hel del olika möjligheter. Ni kan enkelt både av- och på-registrera nycklarna man använder sig av. En tappad nyckel är inte längre ett problem. Den registrerar man bara av. Skulle man hitta nyckeln sen igen, så går det givetvis att använda den igen. Det är otroligt enkelt och något som passar de flesta som har fastigheter eller kontor och vill ha bra låssystem.

19 Apr 2022