Hjälp när nycklarna är borta

Var är nycklarna? Har det hänt att de orden har uttalats av dig? Förhoppningsvis har du en stund senare hittat nycklarna så att du kan gå vidare i livet. Annars finns det hjälp att få.

Det finns nog tillfällen när du hade önskat att du varit synsk så att du kunde se var något borttappat är. Eller har du kanske önskat att du kunde sätta på en slags tagg på alla dina ägodelar så att du lätt kan söka upp dem igen med en app? Hade det fungerat så hade du framöver kunnat ta reda på var alla strumpor tar vägen som försvinner i tvättmaskinen. Du kunde också hitta det där fotot som försvann i en flytt. Kanske kommer det att gå att hitta sina saker på något klokt sätt framöver. Men fram till dess finns det andra lösningar. Åtminstone om du inte hittar dina nycklar.

Räddaren i nöden

När är det ett bra tillfälle att tappa bort dina nycklar? Troligen är svaret: aldrig! Och ännu mer troligt är att det sker vid riktigt dåliga tillfällen, som när du kommer hem sent och bara vill sova. Men var inte orolig för det finns hjälp att få genom att ringa en låssmed i Vällingby. En räddare i nöden som kommer till din hjälp när du låst dig ute eller tappat dina nycklar. Du kanske till och med har haft en sådan otur att nyckeln har gått sönder i låset och du behöver hjälp med att byta låset.

12 Jun 2021