Hitta rätt mäklare i Upplands Väsby

Att välja rätt mäklare handlar inte bara om att ringa en erkänt bra mäklare i Upplands Väsby. Personkemin är en viktig pusselbit på vägen till en bra affär.

Du som bestämt dig för att lämna Upplands Väsby gör klokt i att genast leta upp en bra mäklare. Att genomföra en försäljning av ett hus eller en lägenhet är en intensiv process. Upplands Väsby kryllar visserligen av mäklare – men hur vet du vilken som är rätt för just dig? Svaret kanske inte alls kan hittas i mäklarfirmans egna listor över sina bäst säljande mäklare, utan i din egen magkänsla under det personliga mötet.

En bra mäklare får kemin att stämma

Att sälja sitt hem kan kännas lite som att sälja en del av sig själv. En bra mäklare är medveten om detta, och har fingertoppskänsla i bemötandet av dig som säljer. För att veta om en mäklare har just de personliga egenskaper som jobbet kräver, kan du fråga runt bland tidigare säljare för att höra hur de upplevde försäljningsprocessen med olika mäklare.

Du ska helt enkelt se till att mäklaren du valt inte bara kan få din bostad såld, utan även leda dig som person hela vägen fram till en slutförd affär. Självklart är det också viktigt att mäklaren kan marknaden i Upplands Väsby, och har alla kunskaper på plats vad gäller lagar och regler kring fastighetsförsäljning. Men glöm inte personkemin. Se till att boka in ett personligt möte innan du skriver på ditt mäklaravtal. Kontakta en mäklare här: www.mäklareupplandsväsby.net

11 Apr 2022