Hitta en bra mäklare i Mölndal

Har ni planer på att sälja ert hus eller er lägenhet i Mölndal? I så fall gäller det att hitta rätt mäklare för just ert uppdrag. Detta för att säkerställa att ni får ut så mycket som möjligt.

Att hitta rätt mäklare inför en bostadsförsäljning i Mölndal är jätteviktigt, men inte alltid så lätt. Detta eftersom det är många faktorer att ta hänsyn till. Priserna mellan olika mäklare och vad som ingår i mäklartjänsten kan också variera. Viktigt är därför att jämföra olika mäklare innan man bestämmer sig. Detta kan man enkelt göra genom att be att få bostaden värderad av olika mäklarfirmor. Att få bostaden värderad är kostnadsfritt och det är även ett utmärkt tillfälle att få träffa olika mäklare och ställa frågor.

Det kan vara smart att välja en mäklare med lokalkännedom

Innan man väljer mäklare kan det vara bra att studera olika bostadsannonser i tidningar och på nätet för att se hur de olika mäklarfirmorna presenterar sina objekt. En bostadsannons som är bra och intressant utformad lockar vanligtvis många spekulanter, vilket brukar leda till ett bättre pris. Det kan ofta löna sig att välja en mäklare som vanligtvis säljer bostäder i det område man själv ska sälja. Detta beror på att mäklaren redan känner till området väl och har lokalkännedom om Mölndal, och kan även enkelt svara på frågor om området som exempelvis grönområden, bästa pizzerian, butiker och mataffärer. Men det kan också var så att mäklaren har ett kundregister med köpare som letar bostad i just ert område.

7 Feb 2022