Hemstädning i Sollentuna är en lyx du har råd med

Varför inte lyxa till det med hemstädning i Sollentuna? Det behöver inte bli så dyrt som du befarar. Men det kan bli så bra och välgjort som du önskar.

Hemstädning är inte längre en lyxvara. Det är något de flesta kan unna sig idag. Förr var hemstädning något för de rika. Bilden man får på näthinnan är en grevinna som står mitt i rummet och pekar med ridpiskan var städerskorna ska skura bättre och damma noggrannare.

Vidare kan man föreställa sig tre bastanta karlar rullar ihop den tjocka persiska mattan i stora salen och bära ut den för timmeslång piskning på gården. Fem pigor på rad står och putsar igenom allt silvret i alla skåpen och fem drängar går igenom vinden för att damma av grevens gamla klenoder från resor i Afrika.

Hemstädning är något för gemene man

Man behöver vare sig vara greve eller grevinna idag för att kunna kosta på sig hemstädning i Sollentuna. Med rut-avdrag och god planering kan var och en ha råd att få hjälp ett par timmar i veckan. Dessa få timmar kan räcka för att få hus och hem i ordning så pass mycket att allt känns avsevärt enklare.

Det finns inget som dränerar en på så mycket energi som när det är stökigt runt omkring en. Utan den energin orkar man inte prestera i övrigt och man får helt enkelt mindre gjort. Är du egen företagare vet du konsekvensen av något sådan för din egen ekonomi.

17 May 2022