Hemmets hjärta är en braskamin

För värme, för hemtrevlighet, för att samlas omkring och för att njuta av doften. En levande brasa i hemmet samlar hela familjen, skapar lugn och hemtrevlighet. Har ni en brasa där hemma?

Att komma in i värmen efter en härlig tur på skidorna, efter en lång promenad på skaren eller på kvällen när stormen viner runt husknutarna. Att komma in är fantastiskt. Att komma in till en levande brasa i en braskamin är höjden av njutbarhet. För dig som någonsin upplevt det vet du exakt vad det betyder. Har du varit i fjällen och njutit av en gemensam braskamin i stugan? Då vet du!

Vill ni även installera en braskamin i hemmet så är det fullt görligt. Det är inte bara vackert utan även smart för uppvärmning av bostaden. Kontakta en firma som är specialiserade på just installation av braskaminer och be dem om råd. Vilken typ av kamin är perfekt för er? Vilka olika stilar finns det, vilken design och prisklass passar hemma hos er?

Samla familjen runt en brasa

Tänk så ljuvligt om ni lyckas samla familjen runt en braskamin om kvällen, i stället för runt tv eller andra digitala skärmar. Att få ungdomarna att sitta still framför en brasa är kanske inte enkelt, men gör ett försök. Det finns något ursprungligt inom oss som gör att vi blir lugna och trygga när vi tittar på en levande eld. Fram med filten, bästa fåtöljerna och en stor kopp rykande varm choklad eller gott kaffe och njut långt in på småtimmarna.

28 Jan 2021