Gör en golvslipning i Stockholm

Bara för att golvet ser slitet och tråkigt ut så behöver man inte köpa nytt. Många av golven vi har kan man istället slipa ned. Så testa golvslipning i Stockholm och få fram en ny fin yta golv.

Golvet utsätts dagligen för mycket olika tryck. Människor som går på det. Möbler som står där och stolar som dras fram och tillbaka. Även fast man köper ett riktigt bra golv så blir det slitet med tiden. Men oroa dig inte, många av golven kan man slipa ned. Så istället för att köpa ett helt nytt golv kan du eventuellt slipa ned ditt golv. Varför bara eventuellt är att det beror på vad du har för golv och om det slipats tidigare. Golvet måste vara tillräckligt tjockt för att klara av en slipning. När golvet slipas får man fram en ny och fin yta som du kan måla och behandla med önskvärd färg.

Hur gör man en golvslipning?

Många väljer att slipa sitt eget golv. Vilket man kan göra. Man behöver en maskin som gör det åt en. Dessa kan man oftast hyra. Det är viktigt att man har koll på hur mycket det ska slipas. Maskinen kan inte heller stå stilla, då kommer den slipa för mycket. Har man aldrig gjort det själv förr kan det vara bättre att ta hjälp. Man vill ha ett jämnt och fint golv att gå på. En dålig slipning kommer ge ett dåligt resultat med ett ojämnt golv. Tar du hjälp med slipningen blir det säkert ett bra resultat.

16 Nov 2021