Golvslipning i Nacka - Få ditt golv att se som nytt ut!

Har ditt golv blivit missfärgat eller repat? Önskar du att det ser ut som nytt igen? Då är golvslipning i Nacka det du behöver för att få det att se ut som nytt igen. Med rätt efterbehandling håller golvet i många år framöver.

Golvslipning i Nacka - ett enkelt sätt att fräscha upp ditt hem

Funderar du på att byta ut ditt golv? Tänk om! Det är inte nödvändigt att byta ut hela golvet när det bara behöver slipas. Med rätt utrustning kan golvet bli som nytt igen. Du behöver inte ens tänka på att lägga in ett nytt golv. Det går bra att slipa alla typer av golv, såsom trägolv, parkettgolv och stengolv. Efter golvslipningen är det viktigt att välja rätt efterbehandling för att golvet ska bli hållbart och för att du ska kunna välja en finish som passar din stil.

Golvslipning i Nacka - så går det till

För att få ett bra resultat är det rekommenderat att ta hjälp av en erfaren firma. Din inhyrda firma kommer att komma till dig för att se över ditt golv och för att avgöra hur slipningen ska gå till. När datumet för slipningen är bestämt, är det viktigt att du har plockat undan allt som kan vara i vägen. Slipningen görs med en speciell slipmaskin som suger upp slipdammet så du slipper ha damm över hela din bostad. Efter slipningen görs golvet rent och förbereds för ytbehandling. Du får tillsammans med firman bestämma ytbehandling och på så sätt får du en behandling som passar ditt golv. Det tar ett par dagar att göra om golven i bostaden, så det kan vara bra att bo hos en släkting eller vän under tiden.

Ytbehandling av golv - välj en behandling som passar ditt golv

Efter en golvslipning är det viktigt att golvet får en behandling för att det ska hålla att gå på och vara lättare att städa av. Det finns flera olika sorters behandlingar som kan användas, såsom olja, lack, lut, färg eller bets. Om du önskar att golvet ska få en färg kan det blandas i ytbehandlingen. Att blanda i en aning av vitt kan ge golvet en vit nyans som ser snyggt ut. Om du har trägolv och vill prova på att såpskura golvet som ytbehandling är det viktigt att ta hjälp av någon kunnig. Det är en gammal metod som fortfarande ger ett riktigt snyggt resultat. Att såpskura golvet är också ett hållbart alternativ. Rådfråga din lokala golvfirma om tips som passar ditt golv.

För mer information kring golvslipning, klicka här: https://www.golvslipningnacka.se/ 

21 Apr 2023