Golvbutik i Stockholm visar golv

Om du vill förnya golven i din villa men inte vet vilken typ av golv som passar bäst, kan du besöka en golvbutik i Stockholm som visar en hel meny av golv.

Din gamla villa visar tydliga tecken på ålderskrämpor. Hushållsapparaterna drar oproportionerligt mycket el och måste bytas. I sin tur leder det till att flera av dina rum måste få ny golvbeklädnad. Men när du ändå är igång med renoveringsarbetet tänker du undersöka om du kan byta golvet i husets matsal.

Att heltäckningsmattan i matsalen har gjort sitt och ska rivas ut är alla familjemedlemmar överens om. Men däremot råder delade meningar om vilken typ av golv som ska ersätta mattan. Under mattan finns ingen parkett så det finns inget jobb för en golvslipare.

Golvbutik i Stockholm med brett urval

En av familjens yngre medlemmar har varit ute på nätet och funnit en golvbutik i Stockholm som kan hjälpa med valet av golv. Ni bokar tid och åker till butiken för att se och få goda råd från en golvexpert. I butiken finns allt, från laminatgolv och massiva trägolv till parkettgolv i olika mönster. “Jag tycker vi ska ha ett parkettgolv i franskt fiskbensmönster i vår matsal”, föreslår hustrun. “Ljusinsläppet från våra stora fönster kommer att ge matsalen ett slottsliknande intryck”.

“Men vem ska lägga parkettgolvet?”, frågar du oroligt eftersom du inte är någon hemmafixare. Säljaren i golvbutiken rycker ut till din räddning. “Vi har kontakt med duktiga golvläggare som kan göra jobbet åt er”. För mer information se parkettbutiken.se.

13 Jul 2023