För en grönare framtid

Funderar du på hur du kan leva mer hållbart? Det finns mycket att göra för att bli mer klimatsmart. Börja med att se över boende och levnadsvanor för att sedan göra förändringar där det går.

Du kanske tänker “vad kan lilla jag göra?” men det är när alla tillsammans bidrar med det vi kan som det sker en förändring. Och när du börjar leva mer hållbart så kommer det säkerligen att smitta av sig och inspirerar andra att göra detsamma. Så absolut, “lilla du” kan göra massor för att förbättra miljön.

Du kan se över dina levnadsvanor och se vad som kan ändras där, kanske kan du äta en mer vegetarisk kost och försöka satsa mer på lokala råvaror till din mat. Du kan också se över ditt boende och se vad som kan förbättras där. Du kan byta ut lampor till energisnåla alternativ för att på så sätt spara på energi eller se till så att dina fönster är täta och att det inte letar sig ut värme där.

Uppvärmning av hemmet

I ditt hem finns det en stor sak du kan se över och det är din uppvärmning. Alla behöver en bra källa till värme eftersom Sverige kan bli riktigt kallt och det finns bra miljövänliga alternativ. En miljövänlig värmekälla är värmepumpar och de har den senaste tiden blivit väldigt populära. De är riktigt smidiga och en värmepump ser till att hålla dig varm hela vintern. Så satsa på miljövänliga val för en grönare framtid. Läs mer om värmepumpar på denna webbsida: https://www.värmepumparhuddinge.se

29 Dec 2020