Flyttfirma i Täby underlättar flytten

Att flytta ifrån en lägenhet betraktas oftast som en positiv händelse och förändring i livet. Den som vill slippa flyttbestyr kan anlita en flyttfirma i Täby.

Familjen har bott en längre tid i en större lägenhet, men nu är det dags att flytta till en nybyggd villa i en norrort till Stockholm. Alla familjemedlemmar ser fram emot inflyttningen i villan med stor entusiasm. Ni har bestämt plats för piano, soffgrupp och bokhylla i villan. En sak har ni dock förträngt. Ni måste snart börja packa och planera hur utflyttningen från lägenheten ska gå till.

“Jag kan hyra ett släp på en bensinmack och transportera möblerna själv”, säger du till din fru. “Men hur ska vi göra med pianot och vår otympliga bokhylla?”, frågar hustrun. “Jag tänkte höra med en arbetskamrat om han kan hjälpa till att bära det tyngsta”, svarar du.

En flyttfirma i Täby packar och transporterar

Din arbetskamrat har vare sig tid eller muskler för att hjälpa till med flytten. “Kan vi inte anlita en flyttfirma till flytten och som dessutom kan flyttstäda lägenheten?" säger frun. “Jag har hört att hyresvärden är väldigt besvärlig och kontrollerar skåp, fläktar och badrum in i minsta skrymsle och vare sig du eller jag är duktiga på att städa”.

Via nätet får du kontakt med en flyttfirma i Täby. När du fyllt i en blankett med information om lägenhetsstorlek med mera, får du en offert på flytt och flyttstädning. Kostnaden är överkomlig, speciellt som arbetskostnaden kan dras av som rutavdrag.

8 Aug 2023