Flytta till din egen vindsvåning i Stockholm

Tycker du att det är något speciellt med att bo högst upp i ett hus i Stockholm? Då kan det vara en vindsvåning som lockar dig allra mest. En våning där du endast har himmel och stjärnor ovanför.

Längtar du efter en lite mer speciell våning att bo i? En våning där du ser ut över alla hustaken och där du inte har någon som väcker dig med hårda fotsteg mot parketten ovanför? Då kan det vara en vindsvåning i Stockholm som kan passa dig. En våning som kan vara lite svårare att få tag i, men som i gengäld kan bli din bostad i många år framöver. Men hur hittar du en sådan? Det vanligaste är att man kan leta hos mäklare som har hemsidor på internet. Eller på någon av de siter där mäklarnas annonser samlas. Men även där finns det tricks att ta till.

Vindsvåning på en intresselista

Om du är intresserad av ett lite mer ovanligt objekt, som en vindsvåning, så kan det vara möjligt att du kan kontakta med mäklare för att skriva upp dig på en intresselista. Det innebär att du kan bli kontaktad om ett objekt av det slaget dyker upp, och kanske till och med få en förtur. Men det finns också de mäklare som till och med kan annonsera att de har köpare som är på jakt efter ett objekt som en vindsvåning. Då kan säljare bli manade att välja just den mäklaren för försäljningen.

10 Nov 2021