Fastighetsförvaltning - ditt nya jobb i Umeå

Att starta om när man står mitt i livet kan vara svårt, men samtidigt inte helt omöjligt. Man kan då till exempel börja jobba inom fastighetsförvaltning i Umeå, om man tycker om variation.

Du ska börja arbeta som fastighetsförvaltare inom fastighetsskötsel i Umeå. Du har precis slutat på ditt gamla jobb där du varit under flera årtionden. Du bestämde dig bara en dag för att nu fick det vara nog. Du har arbetat på samma ställe så länge och därmed hunnit tröttna rejält. Jobbet var inte längre utmanande och du kände det som att du stod still i livet. Det är fortfarande viktigt att utvecklas och lära sig nya saker, åldern till trots. Så på den vägen var det. Du började leta nya jobb och sökte sedan några stycken som lät intressanta.

Nytt jobb - nya möjligheter

Du fick svar från flera jobb du sökte nästan direkt. Jobbet inom fastighetsförvaltning var sedan ditt inom en vecka. Det ska bli så spännande att få göra någonting helt nytt. Att få komma ut under arbetsdagen då och då och inte bara sitta inne, fast vid ett skrivbord. Det blir nu helt andra möjligheter för dig att få vara social och träffa nya människor, samtidigt som du fortfarande kommer att ha nytta av dina talanger inom projekt och planering. Det är nu det börjar, fas två i livet. Äntligen händer det någonting nytt och spännande. Du riktigt känner på dig hur bra det här kommer att bli till slut.

30 Sep 2021