Extern fastighetsförvaltning förbättrar livet för fastighetsägare i Stockholm

Fastighetsförvaltning är ett stort jobb i Stockholm. Men du behöver inte anställa mer personal – anlita en prisvärd extern fastighetsförvaltare istället.

Du som äger en större hyresfastighet behöver sannolikt inte undervisas i hur viktigt det är att leja ut fastighetsförvaltningen till en extern firma. I alla fall om ditt eget fastighetsbolag är ett litet bolag utan särskilt mycket muskler att flexa i personalstyrkan. Du kan inte begära att Britta på kontoret ska åka ut och sköta driften.

Inte för att hon inte skulle klara av det – för det skulle hon nog. Men vem skulle göra Brittas jobb när hon var iväg och lagade en läckande kran? Precis. Brittas skor är för stora att fylla för att hon ska kunna göra mer än vad hon redan gör. Och att nyanställa har ni inte råd med. Extern fastighetsförvaltning är enda alternativet.

Fastighetsförvaltning i Stockholm är mer än bara underhåll

Som tur är finns det många erfarna fastighetsförvaltare i Stockholm som verkligen kan lyfta hela ditt bolag. En bra fastighetsförvaltare erbjuder nämligen inte bara tjänster som underhåll och drift, utan kan komma på smarta lösningar som förbättrar hela din verksamhet.

Kanske är det dags att ta steget till digital felanmälan? En fastighetsförvaltare kan hjälpa dig att få ett sådant system på plats. Dessutom har de tid och möjlighet att visa mer närvaro i dina fastigheter, vilket kommer göra ett gott intryck på dina hyresgäster. Och du som äger fastigheter vet hur viktigt det är att hyresgästerna är nöjda.

9 May 2022