Ett eget bad

En alldeles egen badmöjlighet i trädgården är något som många drömmer om. Idag finns det en mängd olika pooler på marknaden men även sätt att bygga sin alldeles egna badanläggning.

För många är tanken om en badmöjlighet i trädgården en stor nedgrävd pool där man till och med kan simma. Det är inte bara en härlig rekreation utan även ett smycke i varje trädgård. Men det finns även många andra sätt att kunna skapa badmöjligheter om man vill det. Det finns en mängd olika pooler på marknaden där man kan välja mellan en färdig form som man sänker ner i ett grävt hål i marken. Men det går även att bygga en pool genom att montera lecablock som man sedan täcker med en poolduk och tänker man så kan man plötsligt hitta en mängd av olika variationer på sin pool.

Skapa för egen smak

Den minsta badmöjligheten i en trädgård har numera blivit mycket populär också. Det består av att man helt enkelt ställer ut ett vanligt badkar i trädgården. I vissa fall har man en brasa under badkaret för att värma upp vattnet, men varma dagar behövs inte det. Därefter kommer man upp i olika bubbelbadkar eller badtunnor, där man kan sitta flera stycken. Man kan även välja på en mängd olika ovanjordspooler i många olika prisklasser och utföranden. En del är så pass stora att man faktiskt kan simma i dem. Och i vissa fall kan man även bygga in dem i trädäcket och liknande. Läs mer om en pool på denna hemsida: byggapool.net

27 Mar 2021