Frågor om din fastighet? Detta kan din fastighetsjurist i Stockholm hjälpa dig med

Vad som gäller med fastigheter är inte lätt att reda ut på egen hand då det är ett brett ämne. För att få klarhet i vad som gäller för dig, kontakta din fastighetsjurist i Stockholm idag.

Som hyresvärd eller hyresgäst så kan många olika frågor dyka upp kring fastigheten. Har du frågor kring hyran? Nyttjanderätt? Är du mån om att få ett rättvist pris om du hyr en lokal? Du måste kunna planera din ekonomi och då blir det viktigt att få reda på vad du kan vänta dig i driftkostnader för fastigheten samt vad eventuella reparationskostnader kan hamna på. Du behöver också veta vad andra betalar för liknande bostäder i området för att få ett rättvist pris. Om du äger en fastighet kan det vara viktigt att veta exakt var din tomtgräns går, och du måste också veta vad du har rätt att göra på din tomt vad det gäller renoveringar och liknande arbeten.

Ta hjälp av en fastighetsjurist

För att få hjälp med frågor kring dina fastigheter är det bäst att anlita en fastighetsjurist med erfarenhet i detta ämne. En fastighetsjurist hjälper dig att få fram underlag för hyreskontrakt och driftkostnader. Du får hjälp både som hyresvärd och hyresgäst. Som hyresgäst kan du få hjälp vid brister i fastigheten, då alla hyresvärdar följer inte regler och bestämmelser. Hyr du i andra hand kan du få hjälp med att reglera hyran. Detta och mycket annat kan en fastighetsjurist hjälpa dig med. Läs mer om fastighetsjurist på denna sida: https://www.fastighetsjuriststockholm.se/

2 Feb 2022