Bra passersystem för BRF

Trött på att byta ut lås när nycklar tappats bort? Lyckligtvis finns det sätta att slippa det genom att installera ett passersystem för BRF i Stockholm.

Han visste inte vilken gång i ordningen han som vaktmästare fått samtal när en boende tappat sina nycklar. Det var en sak att byta lås till en lägenhet, en helt annan att byta låset i ytterdörren till trapphuset. Allas nycklar skulle behöva bytas ut. Niklas såg framför sig allt jobb.

När han dryftade problemet med sin fru under middagen kom hon med den självklara lösningen. Varför inte skaffa ett passersystem för BRF. En väninna till henne hade fått det installerat i sitt hus.

Passersystem för BRF löste mycket

När han satte sig vid frukostbordet följande morgon låg en lapp bredvid hans kaffemugg. Det var ett nummer hans underbara fru tagit fram. Nu kunde han ringa så fort han kom till jobbet.

Det blev ett intressant samtal där han fick kunskap om saker han inte hade en aning om. De bestämde att en försäljare skulle komma till Niklas kontor. Där kunde de gå igenom situationen och se vilka tjänster som skulle passa.

Några veckor senare hade han inte bara löst nyckelproblemet med brickor. På ett möte i föreningen hade han lagt fram idén. Nu skulle det äntligen bli ordning även i tvättstugan och samlingsrummet de hade till uthyrning. Brickorna skulle även användas till dessa då man bokat en tid i systemet. Det skulle bli ett tryggare hus med bättre grannsämja. Något som de alla såg fram emot.

3 May 2022