Botten på en pool hålls ren med dammsugare

Om man har pool måste man lägga mycket tid på att hålla den ordentligt ren. En dammsugare för rengöring av poolens botten är ett måste. Alla kan använda den.

Emma lyfte inte gärna ett finger för att hjälpa till där hemma. Nej, då låg hon hellre och latade sig vid poolen med en kall dricka. Långa, soliga sommardagar tillbringade hon där. När hon blev för varm, var det bara att plumsa i poolen för att svalka sig.

Sedan låg hon och fantiserade om att familjen skulle anlita en poolkille. En sån där som kom och rengjorde poolen några gånger i veckan. Hon hade sett det i amerikanska filmer. Poolkillen var alltid ung, solbränd och snygg. Han hade bar överkropp och visade upp sina snygga muskler.

Man kan använda dammsugare själv i sin pool

En dag när hon låg där och tänkte kom hennes pappa hem. “Jag har köpt en sak till dig”, sa han. Emma blev genast nyfiken. Hon hade bett om en luftmadrass med drickahållare så att hon kunde ligga på den och flyta runt i poolen. Det var säkert en sådan hennes pappa hade köpt nu.

Men det pappan visade upp var en ny pooldammsugare. Den hade ett munstycke som hette Triangel Lyx. Emma kunde inte för sitt liv förstå hur en dammsugare kunde vara lyxig. Nej, en poolkille hade varit verklig lyx. Pappan deklarerade nu att hädanefter var det Emmas jobb att hålla poolen ren. Emma fick en chock. Vad hade hon gjort för att förtjäna detta?

1 Jul 2022