Behöver du ringa en låssmed i Solna igen?!

En låssmed i Solna ska känna sig lycklig över att ha dig som kund. Du verkar ju låsa dig ute flera gånger i månaden. Be om rabatt innan räkningen blir för dyr.

Åh nej, inte nu igen. Du låste dig ju ute bara förra veckan, och så står du ändå utelåst nu igen. Har du kvar numret till den låssmed i Solna du ringde förra gången? Om du var nöjd med hans tjänster kanske du ska ringa till honom denna gång också.

Det kan vara en god idé att försöka bygga upp en relation med din låssmed, om du nu har för vana att låsa dig ute stup i kvarten. Till slut kommer det kanske räcka med ett sms där det står “hej, det är jag igen” för att din låssmed ska veta vilken adress i Solna han ska åka till.

Därför är du en uppskattad kund hos din låssmed i Solna

Även om det känns lite genant att låsa sig ute en gång i veckan, kan du försöka se på det från låssmedens perspektiv. En återkommande kund är ju en bra kund. Och den låssmed i Solna som fått dig på kroken kan tacka sin lyckliga stjärna när han skrattar hela vägen till banken.

Och apropå banken. Glöm inte att försöka få specialrabatt på låssmedens tjänster. Eller försök begränsa dig till att bara låsa dig ute på dagtid. En jourutryckning på natten kostar nämligen extra. Även när låssmeden inte ens behöver knappa in adressen på GPS:en. Läs mer om låssmed på denna sida: låssmedsolna.se

26 Jun 2022