Allt behöver underhållas nu som då

Stressad och sen till jobbet kommer du in i kontorsbyggnaden bara för att upptäcka att hissen inte fungerar och du nu måste trappa upp. Svettig konstaterar du att det är dags för underhåll.

Så är det ju faktiskt, även hissar behöver lagas och vårdas om lite ibland. En hiss i en byggnad eller hus där det åker människor i den upp och ned hela dagarna, kommer till slut att kräva någon form av service. Ju mer den används desto mer sliten blir den. Men den går inte sönder i första taget, en hiss är ju faktiskt gjord för att klara av det den gör, men ibland kan man behöva ringa efter hisservice för att få lite hjälp med sin hiss. En hiss i en byggnad där det finns flertalet lägenheter eller i ett hus där det finns funktionshindrade människor har som krav på sig att fungera, då är det bra med servicepersonal som snabbt kan rycka ut om det skulle behövas. Vem vill sitta fast i en hiss hur länge som helst?

Underhåll av hissar

En hiss behöver som sagt en hel del underhållning också, inte bara service eller hjälp när den går sönder. För att man ska slippa ha en trasig hiss med jämna mellanrum så kan det vara bra med en koll för lite underhåll någon gång om året. Men det kan förstås även bero lite på hur ofta den används också och hur pass mycket. Företag som genomför dessa reparationer och service av hissar har stor erfarenhet av både nya och äldre typer av hissar, de kan rycka ut vid akuta situationer som uppstår eller vid bokade servicetillfällen.

Dygnet runt

Företag som har ansvar över hissreparationer och service har oftast alltid utryckningar och så kallad jour. Det brukar sitta ett nummer i varje hiss dit man kan ringa om man skulle råka ut för något när man åker hiss. Den kanske stannar mitt i och inte rubbar sig mer, där inne vill man inte gärna fastna för länge, då är det bra med ett journummer att kunna kontakta så att man kan få snabb hjälp. Effektivitet, noggrannhet och prisvärd service är viktigt, särskilt när det kommer till hissar. Personal som arbetar med detta kan åtgärda det mesta, man behöver inte vara rädd för att inte komma ut, det kommer snabbt att komma någon som hjälper er ut om er hiss skulle stanna. Vi rekommenderar att läsa mer på denna hemsida: https://hisskontakt.se

8 Mar 2020